We are love and miseryDet är hopp och förtvivlan och från inlägget nedan är det en stor klyfta. Jag nattåker hem
från varm säng och starka armar, orkar inte leva i melodramatisk röra där det enda goda
som kommer ut av det är att jag kommer i mina jeans igen. Jag blir matt av att jag väljer en sån människa framför andra och jag förstår inte hur han kan få mig känna så, eller kanske mest därför jag väljer så? Måste jag ha en dålig människa för att känna? Jo han är en dålig människa. I avseendet Jag. Om han visste hur mycket tid jag lägger för att få allt att klaffa utan att han vet om det. Om han visste hur illa han gör mig med sina prioriteringar. Om han visste att jag känner mig mer ensam med honom än utan? Om han visste att jag inte vill ha honom, jag vill ha känslan vi ger varann när vi inte är tillsammans.
Jag vet, det låter så sinnessjukt. Det ÄR sinnessjukt. Och jag är så trött trött trött.
Men. Jag mår inte sämre än innan.


For me it is red or nothing

Faller

Du står bakom mig och pressar din kropp mot min
och vattnet från kranen stänker på mig. Dina händer på
mina bröst smeker långsamt och du kysser mig i nacken
och ger mig rysningar över hela kroppen. Jag känner du ler
och vänder mig om tittar bruna glitterögon som får mig känna.
Drar av mig mina kläder och fyller mig med dig.

Vi äter nykokta kräftor och skrattar. Jag sitter i förstor tröja
som luktar Snuck och mår bara så jävla bra och på morgonen
vaknar jag liggandes sked av att du viskar "jag tycker så
mycket om dig Snull" och jag vet att det finns ett slut men jag
låter mig leva nu, jag orkar inte slåss mot mina väderkvarnar,
jag vill bara få njuta ett tag.


What you are is inside of meOch den bästa känslan av alla är att vara längtad av annan.

I guess I knew it all alongOch jag är så nära att avboka men vän får mig att göra det med en kass motivation men vi tänker så lika och jag utesitter när du kommer och jag hjärtbankar pratar. Vi gör det vi är så bra på och du säger du saknat mig och jag tänker på det senaste halvårets helvete och kan inte minnas exakt vad som faktiskt hände när det var som värst, jag vet bara att det hände och det var överjävligt och inser att normal funtad människa aldrig nedlåtit sig/utsatt sig för det här igen men tillfredsställelsen och lugnet som fyller hela min kropp är värt varje del av avsaknad självbevarelsedrift, stolthet finns inte i vår del av världen. Vår del som bara vi har. Det där lugnet som lägger sig som bomull i oss när vi ses och det stillar den eviga saknaden och tärande längtan vi båda ständigt bär på.

Och du håller mig så hårt när du sover och det känns som vi sågs igår. Vad är det som får oss att inte kunna stå över? Inget som slår det här? Och ändå kan vi inte leva med varann? Vi drar ur all must ur varann med precis samma saker som får oss att inte kunna låta bli. Och jag tänker på fantastiska M jag hade turen att träffa som är så rätt men jag kan inte och det gör mej så lessen att jag föredrar det här framför honom. Ur det här kommer inget, inte i längden. Jag vet ju redan hur det slutar, jag har ju varit där förut. Och det kanske är den vetskapen som gör det hela så jävligt, melojävladramatisk sörja är vad det här är, jag vet redan slutet men väljer det ändå. Jag orkar inte ens inbilla mig att det skulle bli annorlunda, att lura oss mer vore fånigt. Du är mitt helvete och jag undrar om det är Du som är mitt straff för mina synder eller om det är tiden utan Dig?
Men det här lugnet som belägrat mig är så tröstfullt just nu och jag behöver det, min kropp orkar inte slåss mot mitt medvetande mer, inte just nu och jag bara njuter av stunden och skiter i det senare.

Jag kan inte sova om nätterna, jag antar jag vant mig av att ha ngn brevid mig, men jag älskar att du håller mig hela natten och kysser mig i nacken när jag rör mig.


Temporary dive


Och jag ligger i mörkret på stenmur vid havet där det började med en flaska vin brevid mig och ett glas i handen och är så sorglig att man skulle gråta om man såg mej. Kedjeröker (vilket bara det är så jävla korkat då jag slutat för länge sen) och skickar sms om saknad och minnen härifrån och minns du alls? Varpå svaret kommer med vindens hastighet att du tänker på mej varje dag. Varför säger du inte det då? Jag gör ju det nu! Och jag inser jag inte kan fortsätta ikväll mitt hjärta orkar inte mer och jag dras tillbaks precis som vågorna när regnet kommer och åskan mullrar och jag vet inget men jag känner.

To let myself go


Svinryggsnålad i sista rappet trillar vi leende in som två barn som gjort ngt förbjudet på A´s uteservering där Å och P sitter och ser lika fåniga ut. En härlig middag, många skratt senare kyss i nacken. Han måste åka och bidra med insats på jobb. "Kommer du sen?", mörka ögon tittar svar i blåa. Nickar. Mer vin, svulstig tiramisu, sedan sent och P skjutsar mig till M´s jobb (och sitt eget fö) innan det stänger.
På väg till bilen stannar A mig för att fråga om jobbblabla senare framtid varpå jag känner ögon bränner över hans axel.
Jag blinkar, tittar bort. Andas, ler mot A och säger att jag ringer. Vänder och går till bilen.
Han här. Nu. Fel ställe. Fel land.
Och det enda jag vet är att om det inte är med dig är det inte någon idé.