Jag tänker..

..det har gått precis så som jag tänkt mig. Men det betyder inte att det var det jag ville. Självuppfyllande.
Hur gammal måste man bli innnan tanken kommer före handling? Iallafall ibland?


Kommentarer
Postat av: bless

Men om det har gått som du tänkte dig, har väl tanken kommit före handling redan. Själva problemet verkar snarare ligga i att att du inte tänker dig att det ska bli som du vill, eller?

Postat av: barbona

Precis så är det ju. Jag insåg det när jag skrivit det men var alldeles för trött för att utveckla. Handlingar kan indelas i två kategorier, de bra och de dåliga. Tyvärr är det ju inte så enkelt att kunna dela upp det såhär utan sen ska det ju till nya kategorier för vilka ämnen de berör. Vilket i sig är skrämmande då jag inser vart jag gör mina kassa kassa val och drar ut på det jag redan vet medan jag i en annan situation packar barn, hem och säljer företag för att flytta på en handvändning. Vad jag menade mer är att jag borde prioritera mina handlingar lite bättre och stanna upp iaf ibland eller ge mej en spark i röven för att slippa dra ut på jobbiga saker. Å vad jag svammlar...Kaffe.nu

2006-06-03 @ 09:06:33
Postat av: bless

Ok, ungefär samma som jag tänkte om mina prioriteringar i kommentarerna till det förra inlägget tror jag nog. Visst är det märkligt att man kan vara skärpt och på gällande vissa saker och helt av den banan när det gäller andra vissa saker. Komplexitet kanske man kan kalla det.

2006-06-03 @ 14:02:25
URL: http://blessathome.blogspot.com
Postat av: barbona

Eller fullständig galenskap. Kortslutning nånstans. Men vi kallar det så, det låter åh så mycket bättre.

Jag vill oxå ha allt nu.

2006-06-03 @ 16:14:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback